Allmänt om föreningen

BRF Concordia består av 129 lägenheter fördelade på Baltzarsgatan 14 A-F, samt Fabriksgatan 6-10. Föreningen hyser också två lokaler. Föreningen har en kollektiv bostadsrättsförsäkring för samtliga lägenheter i föreningen och godkänner ej juridisk person som medlem.

Kabel-tv levereras via Tele2. Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband debiteras med 49 kr/månad i samband med månadsavgift. Maxhastighet för internet är 1000 mbit/sek.

MER OM FÖRENINGEN

Fordon, cyklar & parkering

I fastigheten finns ett garage som nås med hiss från samtliga lägenheter. Garaget har totalt 101 bilplatser varav 33 elplatser samt 8 MC-platser som är tillgängliga för föreningens medlemmar att hyra för 900 kr och MC 150 kr/mån. Separat kö tillämpas. Ett växande antal garageplaster är försedda med el-laddningsstationer för el- och laddhybrids-bilar. Medlemmar med denna typ av fordon har företräde till dessa platser och betalar en förhöjd hyra på 250 kr + elförbrukning. På gatorna utanför fastigheten tillämpas boendeparkering. Cykelparkering finns på gården (under tak) samt inomhus.

Övrig information & viktiga dokument

Föreningen har en mycket välskött och prisbelönad innergård med vacker grönska, sociala ytor, grillplatser och soldäck. Föreningen har även en övernattningslägenhet med fem sovplatser, fullt utrustat kök, vardagsrum samt badrum med dusch. Denna övernattningslägenhet kan hyras av medlemmar till en kostnad om 500 kr/natt.

För att läsa och ladda ner årsrapporter, stadgar och andra viktiga dokument så trycker du på knappen nedan.

DOKUMENT